L'Encant de Gràcia

Botiga de brocanters

L’escola Artur Martorell

Educació primària i secundària

Escola Artur Martorell

Origen

La nostra escola va iniciar els seus passos l’any 1964 amb la voluntat de satisfer les necessitats educatives i socials del barri i de promoure els valors cristians. L’any 1969, a la mort del gran pedagog Artur Martorell, l’escola rebé el seu nom per l’amistat que unia l’ACIS amb llur família.

Actualment l’escola imparteix les etapes de Primària i Secundària a la Masia de Can Baró i l’etapa de Parvulari a l’edifici de la Llar d’Infants.

.

Ideari

Durant tots aquests anys hem estat fidels al nostre ideari:
oferir una escola catalana, activa i cristiana, amb voluntat d’educar els nostres alumnes tot potenciant llurs capacitats i de comprometre’ls en la construcció d’un món més just.

Pretenem fomentar la iniciativa, l’esforç personal, la cooperació i el sentit de la responsabilitat solidària, on tots, professors i alumnes, ens sentim realment compromesos.

Volem transmetre el respecte i el coneixement de la cultura que ens és pròpia, i donar exemple en el respecte a les altres llengües i cultures.

Reconeixem els mateixos drets a cada individu, sense prejudicis de raça, nació, llengua o grup.

Desitgem educar per la llibertat, la justícia, la solidaritat i la pau, com a valors que enriqueixen l’home i la dona, amb l’esperança que aquests valors ens ajudaràn a tots a trobar el camí de l’autèntica felicitat.

.

Instal.lacions

Menjador, cuina, laboratori, aula de plàstica, tecnologia, aula d’informàtica, biblioteca i aula de música.

.

Activitats extraescolars

Coral, ball de bastons, escacs, jocs de taula, servei de biblioteca, servei de mitja pensió amb cuina pròpia.

.

.